Laat gasten inloggen met Google, Apple en meer
Aanmeldproviders
Google, Facebook, Apple, Microsoft, LinkedIn, X en GitHub worden hier vermeld. Een vinkje naast een naam betekent dat een clientgeheim al is opgeslagen.
Stel een provider in
Schakel Ingeschakeld in om de sleutelvelden te tonen. Voer de Client ID en Client Secret van je eigen OAuth-app in en voeg de Callback URL die hier wordt weergegeven toe aan de geautoriseerde omleidings-URI's van die app. Laat het geheim leeg om het opgeslagen geheim te behouden.
Wijzigingen opslaan
Slaat alle providers in één keer op. Opgeslagen geheimen worden nooit meer getoond; de geheimvelden worden gewist na het opslaan.
Laat gasten inloggen met Google, Apple en meer
Sociale login verwijdert het aanmeldformulier dat een hongerige persoon doet afhaken halverwege een bestelling. Zet de providers aan die uw gasten al gebruiken, en een eerste bezoeker kan met één tik bestellen in plaats van een account in te vullen.