Ugrás a fő tartalomra

Kapcsolati lista

  1. Kapcsolati lista

    Mindenki, aki igent mondott az üzeneteidre, egy Hírlevél szekció vagy egy hozzájárulási mező révén az egyik űrlapodon, azzal, hogy mikor és hogyan egyeztek bele. Itt semmi sem kerül kiküldésre: exportálod a listát és használod a saját levelező eszközödben. Ez a túra végigvezet az oldalon.

  2. CSV exportálás

    Letölti azokat az embereket, akik feliratkoztak, mint CSV fájl, amit importálhatsz a levelező eszközödbe.

  3. Keresés

    Írj be egy nevet vagy email címet, majd nyomj Entert a lista szűkítéséhez.

  4. Kapcsolataid

    Minden sor az email címet és a nevet mutatja, ahol a személy feliratkozott, és mikor adta meg a hozzájárulását. Húzd az egérmutatót a sorra, hogy elolvasd a hozzájárulási szöveget, amire igent mondtak. Azok az emberek, akik még várják az email megerősítését, így vannak megjelölve, és csak akkor csatlakoznak a listához, ha megerősítik.

  5. Leállítás vagy törlés

    A leállítás eltávolít egy feliratkozott személyt a listáról; csak ők tudnak újra feliratkozni a te webhelyeden. A kuka teljesen törli a kapcsolatot.