Ugrás a fő tartalomra

Hagyd, hogy a vendégek Google-lal, Apple-lel és másokkal jelentkezzenek be

  1. Bejelentkezési szolgáltatók

    Itt található a Google, Facebook, Apple, Microsoft, LinkedIn, X és GitHub. A név mellett lévő pipa azt jelenti, hogy a kliens titkosítva lett már mentve.

  2. Szolgáltató beállítása

    Kapcsolja be az Engedélyezve kapcsolót, hogy megjelenjenek a kulcsmezők. Adja meg a saját OAuth alkalmazása Client ID-ját és Client Secret-jét, és adja hozzá a Callback URL-t, amely itt szerepel, az alkalmazásának engedélyezett átirányítási URI-jaihoz. Hagyja üresen a titkot, hogy a mentett titok megmaradjon.

  3. Változások mentése

    Minden szolgáltatót egyszerre ment. A mentett titkok soha nem jelennek meg újra; a titkos mezők a mentés után kiürülnek.

  4. Hagyd, hogy a vendégek Google-lal, Apple-lel és másokkal jelentkezzenek be

    A közösségi bejelentkezés eltávolítja azt a regisztrációs űrlapot, amely miatt egy éhes ember félbehagyja a rendelést. Kapcsold be azokat a szolgáltatókat, amelyeket a vendégeid már használnak, és egy első látogatónak egy érintéssel rendelhet, ahelyett, hogy be kellene írnia egy fiókot.