Ugrás a fő tartalomra

Közösségi bejelentkezés

  1. Közösségi bejelentkezés

    Engedje meg a vásárlóknak, hogy bejelentkezzenek a bérlési oldalára egy már meglévő fiókkal. Minden szolgáltatónak szüksége van a saját OAuth alkalmazás kulcsaira. Ez a túra végigvezeti Önt egy beállításon.

  2. Bejelentkezési szolgáltatók

    Egy kártya szolgáltatónként. A név mellett zöld pipa jelzi, hogy egy kliens titkos kulcs már elmentésre került. Egy szolgáltató csak akkor jelenik meg bejelentkezési lehetőségként, ha engedélyezve van és mindkét kulccsal rendelkezik.

  3. Kapcsolja be a szolgáltatót

    Kapcsolja be az Engedélyezve lehetőséget, hogy megjelenjenek a kulcs mezők az adott szolgáltatóhoz. Ha kikapcsolja és menti, a szolgáltató eltávolításra kerül a bejelentkezési lehetőségekből.

  4. Ügyfél azonosító és titkos kulcs

    Illessze be az Ügyfél azonosítót és Ügyfél titkos kulcsot az OAuth alkalmazásból, amelyet a szolgáltatóval hozott létre. A titkos kulcs titkosítva van tárolva, és soha nem jelenik meg újra; hagyja üresen a mezőt, hogy megtartsa a mentettet.

  5. Visszahívási URL

    Másolja be ezt a pontos címet az OAuth alkalmazásának engedélyezett átirányítási URI-jaiba. Ha nem egyezik meg pontosan, a szolgáltató megtagadja a bejelentkezést.

  6. Változások mentése

    Egyszerre tárolja az összes szolgáltató beállításait; a titkos mezők újra törlődnek a mentés után. Csak az üzlettulajdonos mentheti ezeket a beállításokat.