Ugrás a fő tartalomra

Szolgálja ki a bérlőket a saját nyelvükön

  1. Nyelvek mentése

    Mentésre kerül a választásod; a további nyelvek ezután felajánlásra kerülnek a látogatóknak az oldalad nyelvi váltójában. A csomagod limitje újra ellenőrzésre kerül, amikor mented.

  2. Nyelvi kvóta

    Megmutatja, hány nyelv aktív, és hányat enged a terved, vagy hogy a tervednek nincs nyelvi korlátja.

  3. Válaszd a nyelveket

    Használj egy kapcsolót a nyelv mellett, hogy felajánld vagy eltávolítsd; az alapértelmezett nyelv mindig aktív marad. Amikor a terved nyelvi korlátja elérhető, egy másik nyelv bekapcsolása egy frissítési javaslatot nyit meg.

  4. Alapértelmezett nyelv

    Azok a látogatók, akiknek a saját nyelvét nem kínálod, ebben a nyelvben látják az üzletedet, és az AI asszisztens és a hangügynök ezt használja fő nyelvként. Egy másik nyelv kiválasztása itt bekapcsolja azt; az alapértelmezett nyelvet soha nem lehet kikapcsolni.

  5. Több nyelvre van szükséged?

    Akkor jelenik meg, amikor a csomagod limitje elérve. Megnyitja a frissítési felugró ablakot, amely a te előfizetési csomagjaidra mutat.

  6. Szolgálja ki a bérlőket a saját nyelvükön

    A turisták a bérlés nagy részét teszik ki, és egy látogató, aki a saját nyelvén olvashatja az oldalát, sokkal valószínűbb, hogy foglal. Kapcsolja be azokat a nyelveket, amelyeket a valódi ügyfelei valóban beszélnek; a terve beállítja, hányat engedélyezhet egyszerre.