Nechte hosty přihlásit se pomocí Google, Apple a dalších
Poskytovatelé přihlášení
Google, Facebook, Apple, Microsoft, LinkedIn, X a GitHub jsou zde uvedeni. Zaškrtnutí vedle jména znamená, že klientský tajný klíč byl již uložen.
Nastavit poskytovatele
Přepněte Zapnuto, abyste zobrazili klíčová pole. Zadejte Client ID a Client Secret vaší vlastní OAuth aplikace a přidejte Callback URL zobrazenou zde do autorizovaných přesměrovacích URI této aplikace. Nechte tajný klíč prázdný, aby se uchoval uložený.
Uložit změny
Uloží všechny poskytovatele najednou. Uložené tajné klíče již nikdy nebudou zobrazeny; pole tajného klíče se vymažou po uložení.
Nechte hosty přihlásit se pomocí Google, Apple a dalších
Sociální přihlášení odstraní registrační formulář, který způsobuje, že hladový člověk opustí objednávku v polovině. Povolte poskytovatele, které vaši hosté již používají, a návštěvník poprvé si může objednat jedním klepnutím místo psaní účtu.