Přejít na hlavní obsah

Rozhodněte, kdo může co dělat

  1. Rozhodněte, kdo může co dělat

    Přidejte lidi, kteří pracují ve vašem panelu, a dejte každému roli: Vlastník nebo Zaměstnanec. Zaměstnanci mohou používat zbytek panelu, včetně rezervací, flotily a zpráv; pouze vlastníci mohou spravovat tým, otevřít auditní protokol a měnit nastavení pouze pro vlastníky, jako je sociální přihlášení. Dejte roli Vlastník pouze lidem, kterým plně důvěřujete.

  2. Auditní protokol

    Otevírá protokol citlivých akcí, jako jsou změny zaměstnanců, blacklistování, změny stavu rezervací a odesílání kampaní, s tím, kdo je provedl a kdy. Pouze vlastník může otevřít.

  3. Přidat člena týmu

    Zadejte jméno, email a heslo, poté vyberte roli: Vlastník nebo Zaměstnanec. Pouze vlastníci mohou spravovat zaměstnance, otevřít auditní protokol a měnit nastavení pouze pro vlastníky, jako je sociální přihlášení. Pobočka je volitelný štítek zobrazený v seznamu.

  4. Zobrazení tabulky

    Vyberte, jak hustá má být tabulka týmu. Nastavení se ukládá pouze v tomto prohlížeči.

  5. Pouze pro čtení pro zaměstnance

    Jste přihlášeni jako zaměstnanec, takže tento seznam je pouze pro čtení. Požádejte vlastníka, aby přidal, změnil nebo odstranil členy týmu.

  6. Váš tým

    Každá osoba zobrazuje jméno, email, roli a pobočku. Použijte tužku pro změnu jména, hesla, role nebo pobočky; email již nelze změnit. Koš odstraní osobu a jejich přístup k panelu. Zde nemůžete smazat svůj vlastní účet.