Leiskite svečiams prisijungti su Google, Apple ir kt.
Prisijungimo teikėjai
Čia išvardyti Google, Facebook, Apple, Microsoft, LinkedIn, X ir GitHub. Žymėjimas šalia vardo reiškia, kad kliento paslaptis jau buvo išsaugota.
Nustatyti teikėją
Perjungti Įjungta, kad būtų rodomi pagrindiniai laukai. Įveskite savo OAuth programos Kliento ID ir Kliento Slaptažodį, ir pridėkite čia rodomą Atgalinio ryšio URL prie tos programos autorizuotų nukreipimo URI. Palikite slaptažodį tuščią, kad išsaugotumėte esamą.
Išsaugoti pakeitimus
Išsaugo visus teikėjus vienu metu. Išsaugoti slaptažodžiai niekada nebebus rodomi; slaptažodžių laukai išvalomi po išsaugojimo.
Leiskite svečiams prisijungti su Google, Apple ir kt.
Socialinis prisijungimas pašalina registracijos formą, dėl kurios alkanas žmogus gali palikti užsakymą per vidurį. Įjunkite paslaugų teikėjus, kuriuos jau naudoja jūsų svečiai, ir pirmą kartą lankytojas gali užsisakyti vienu bakstelėjimu, o ne rašydamas paskyrą.