Опублікувати
Опублікувати
Виведіть ваш веб-сайт в онлайн, щоб усі могли його відвідати. Поки ви не опублікуєте, ваша робота залишиться чернеткою, яку відвідувачі не можуть бачити. Цей етап автоматично завершується, як тільки ваш сайт стає активним.
Статус публікації
Показує, чи ваш сайт вже активний. Після публікації в редакторі, поверніться і натисніть Перевірити знову, щоб оновити його.
Відкрити редактор і опублікувати
Відкриває редактор дизайну — використовуйте кнопку Опублікувати у верхньому правому куті, щоб вийти в онлайн. Після подальших редагувань, опублікуйте знову, щоб відвідувачі побачили нову версію.