Дайте гостям можливість входити через Google, Apple та інші
Постачальники входу
Google, Facebook, Apple, Microsoft, LinkedIn, X та GitHub перераховані тут. Галочка поруч із назвою означає, що секрет клієнта вже збережено для нього.
Налаштувати постачальника
Перемкніть Увімкнено, щоб показати ключові поля. Введіть Client ID та Client Secret вашого власного OAuth-додатку, а також додайте Callback URL, показаний тут, до авторизованих перенаправлень цього додатку. Залиште секрет порожнім, щоб зберегти збережений.
Зберегти зміни
Зберігає всіх постачальників одночасно. Збережені секрети більше не відображаються; поля секретів очищуються після збереження.
Дайте гостям можливість входити через Google, Apple та інші
Соціальний вхід усуває форму реєстрації, яка змушує голодну людину залишити замовлення на півдорозі. Увімкніть постачальників, якими вже користуються ваші гості, і новий відвідувач зможе замовити в один дотик, замість того, щоб вводити обліковий запис.