Сповіщення
Позначити всі як прочитані або очистити
Позначити всі як прочитані з'являється, коли у вас є непрочитані сповіщення. Очистити все назавжди видаляє кожне сповіщення після вашого підтвердження.
Всі або непрочитані
Перемикайте між усіма сповіщеннями та лише непрочитаними.
Сповіщення
Все, що система хоче вам повідомити — нові замовлення, низькі запаси та попередження. Відкрийте одне, щоб діяти.
Налаштування сповіщень
Відкрийте "Налаштування", щоб вибрати, які попередження ви отримуєте і як — в додатку, електронною поштою або push.
Кожне попередження
Кожен рядок — це сповіщення — нове замовлення, низькі запаси або системне повідомлення. Натисніть, щоб діяти.