Hoppa till huvudinnehållet

Publiceringshistorik

  1. Publiceringshistorik

    En kopia av din webbplats sparas varje gång du publicerar. Öppna en gammal version, ta tillbaka den till ditt utkast, eller lägg den direkt tillbaka på din live-webbplats. Dina kontaktuppgifter och logotyper ändras inte av en återställning. Denna rundtur går igenom sidan.

  2. Kopior som sparas

    Visar hur många av de senaste kopiorna som sparas. Äldre försvinner från listan när du publicerar.

  3. Versioner

    Varje version visar när den sparades, vem som publicerade den och hur många sidor och sektioner den har. En version som markeras som utkast före en återställning är det utkast du hade precis innan du återställde en annan version.

  4. Förhandsgranska eller återställ

    Förhandsgranska öppnar versionen i en ny flik. Återställ till utkast ersätter ditt aktuella utkast och behåller det i denna lista först. Återställ och publicera lägger versionen på din live-webbplats direkt. Båda ber dig att bekräfta.