Hoppa till huvudinnehållet

Publicera

  1. Publicera

    Sätt din webbplats online så att alla kan besöka den. Tills du publicerar, förblir ditt arbete ett utkast som besökare inte kan se. Detta steg avslutas automatiskt när din webbplats är live.

  2. Publiceringsstatus

    Visar om din webbplats är live än. Efter publicering i redigeraren, kom tillbaka och tryck på Kontrollera igen för att uppdatera det.

  3. Öppna redigeraren och publicera

    Öppnar designredigeraren — använd Publicera-knappen längst upp till höger för att gå live. Efter senare redigeringar, publicera igen så att besökare ser den nya versionen.