Hoppa till huvudinnehållet

Gör "slutsåld" till en försäljning

  1. Gör "slutsåld" till en försäljning

    När deras datum är helt bokade kan kunder gå med i väntelistan från din uthyrningssida istället för att lämna. Om en matchande uthyrning avbokas, markeras som no-show eller returneras, meddelas den längst väntande kunden automatiskt; du kan också meddela någon eller göra en post till en reservation själv.

  2. Filtrera och visa

    Visa alla poster eller endast Väntande, Meddelade, Konverterade eller Utgångna. Visa ändrar radens täthet och antalet ställer in hur många poster som laddas per sida.

  3. Vem väntar

    Kunder går med i väntelistan från din uthyrningssida när deras datum är helt bokade. Varje post visar kunden och anteckningen, bilen eller kategorin som önskas, datumen, status och datum för anslutning. När en matchande uthyrning avbokas, markeras som no-show eller returneras, meddelas den längst väntande kunden automatiskt.

  4. Agera på en post

    Öppna menyn med tre punkter på en rad. Meddela kunden e-postar dem att en bil är tillgänglig, Konvertera till reservation öppnar en ny reservation förifylld med deras uppgifter, Ändra status ställer in statusen manuellt, och Ta bort tar bort posten permanent.