Preskoči na glavno vsebino

Zgodovina objav

  1. Zgodovina objav

    Kopija vaše strani se shrani vsakokrat, ko objavite. Odprite staro različico, jo vrnite v osnutek ali jo takoj postavite nazaj na vašo živo stran. Vaši kontaktni podatki in logotipi se ne spremenijo z obnovitvijo. Ta vodnik vas popelje skozi stran.

  2. Shranjene kopije

    Prikazuje, koliko najnovejših kopij je shranjenih. Starejše kopije se odstranijo s seznama, ko objavite.

  3. Različice

    Vsaka različica prikazuje, kdaj je bila shranjena, kdo jo je objavil in koliko strani in razdelkov ima. Različica, označena kot osnutek pred obnovitvijo, je osnutek, ki ste ga imeli tik pred obnovitvijo druge različice.

  4. Predogled ali obnovitev

    Predogled odpre različico v novem zavihku. Obnovitev v osnutek nadomesti vaš trenutni osnutek in ga najprej shrani na ta seznam. Obnovitev in objava takoj postavi različico na vašo živo stran. Obe vas prosita, da potrdite.