Pusti gostom, da se prijavijo z Google, Apple in drugimi
Ponudniki prijave
Google, Facebook, Apple, Microsoft, LinkedIn, X in GitHub so tukaj navedeni. Kljukica ob imenu pomeni, da je skrivni ključ stranke že shranjen.
Nastavite ponudnika
Preklopite Vklopljeno, da prikažete ključna polja. Vnesite ID stranke in skrivni ključ svoje aplikacije OAuth ter dodajte URL za povratne informacije, prikazan tukaj, v pooblaščene preusmeritvene URI te aplikacije. Pustite skrivni ključ prazen, da obdržite shranjenega.
Shrani spremembe
Shrani vse ponudnike hkrati. Shranjeni skrivni ključi se nikoli več ne prikažejo; polja za skrivne ključe se po shranjevanju izbrišejo.
Pusti gostom, da se prijavijo z Google, Apple in drugimi
Družbena prijava odstrani obrazec za prijavo, ki lačnega človeka prisili, da med naročanjem odneha. Vklopi ponudnike, ki jih tvoji gostje že uporabljajo, in prvi obiskovalec lahko naroči z enim dotikom namesto da bi vpisoval račun.