Publiser
Publiser
Legg nettstedet ditt online slik at alle kan besøke det. Inntil du publiserer, forblir arbeidet ditt et utkast som besøkende ikke kan se. Dette trinnet fullføres automatisk når nettstedet ditt er live.
Publiseringsstatus
Viser om nettstedet ditt er live ennå. Etter publisering i redigereren, kom tilbake og trykk på Sjekk igjen for å oppdatere det.
Åpne redigereren og publiser
Åpner designredigereren — bruk Publiser-knappen øverst til høyre for å gå live. Etter senere redigeringer, publiser igjen slik at besøkende ser den nye versjonen.