Gjør "utsolgt" til et salg
Gjør "utsolgt" til et salg
Når datoene deres er fullt booket, kan kundene bli med på ventelisten fra leiesiden din i stedet for å forlate. Hvis en matchende leie blir kansellert, merket no-show eller returnert, varsles den lengst ventende kunden automatisk; du kan også varsle noen eller gjøre en oppføring til en reservasjon selv.
Filtrer og vis
Vis alle oppføringer eller bare Ventende, Varslet, Konvertert eller Utløpt. Vis endrer radtettheten og antallet setter hvor mange oppføringer som lastes per side.
Hvem venter
Kunder blir med på ventelisten fra leiesiden din når datoene deres er fullt booket. Hver oppføring viser kunden og notatet, bilen eller kategorien ønsket, datoene, status og dato for påmelding. Når en matchende leie blir kansellert, merket no-show eller returnert, varsles den lengst ventende kunden automatisk.
Handle på en oppføring
Åpne menyen med tre prikker på en rad. Varsle kunden e-poster dem at en bil er tilgjengelig, Konverter til reservasjon åpner en ny reservasjon forhåndsutfylt med deres detaljer, Endre status setter statusen manuelt, og Slett fjerner oppføringen permanent.