Hopp til hovedinnhold

Økter og enheter

  1. Økter og enheter

    Se hvor kontoen din, og som eier teamet ditt, er logget inn. Hvis du ikke gjenkjenner en enhet, logg den ut og endre passordet. Denne omvisningen går gjennom siden.

  2. Varsler om nye enheter

    En innlogging fra en ny enhet viser et varsel i varselsymbolet, og også via e-post når din utgående e-postserver er satt opp.

  3. Innloggede enheter

    Hver kort viser enheten, personen, IP-adressen, når den sist var aktiv og når den logget inn. Denne enheten markerer den du bruker nå. Å logge ut avslutter en økt ved neste forespørsel; du gir en grunn, som beholdes i revisjonsloggen.

  4. Logg ut andre enheter

    Logger ut alle de andre enhetene dine på en gang. Enheten du bruker forblir innlogget.