Socialinis prisijungimas
Socialinis prisijungimas
Leiskite klientams prisijungti prie jūsų nuomos svetainės su jau turimu paskyra. Kiekvienam teikėjui reikia jūsų pačių OAuth programos raktų. Šis turas supažindina jus su jos nustatymu.
Prisijungimo teikėjai
Vienas kortelė kiekvienam teikėjui. Žalia varnelė šalia pavadinimo reiškia, kad klientų paslaptis jau buvo išsaugota. Teikėjas pasirodo kaip prisijungimo parinktis tik tada, kai jis yra įjungtas ir turi abu raktus.
Įjungti teikėją
Perjunkite Įjungta, kad parodytumėte to teikėjo raktų laukus. Išjungus ir išsaugojus, teikėjas pašalinamas iš jūsų prisijungimo parinkčių.
Kliento ID ir paslaptis
Įklijuokite Kliento ID ir Kliento Paslaptį iš OAuth programos, kurią sukūrėte su teikėju. Paslaptis saugoma užšifruota ir niekada nebus rodoma vėl; palikite lauką tuščią, kad išsaugotumėte.
Atsarginė URL
Kopijuokite šią tikslią adresą į savo OAuth programos autorizuotus nukreipimo URI. Jei jis nesutampa tiksliai, teikėjas atsisako prisijungimo.
Išsaugoti pakeitimus
Išsaugo visų teikėjų nustatymus vienu metu; slapti laukai vėl išvalomi po išsaugojimo. Tik verslo savininkas gali išsaugoti šiuos nustatymus.