Siirry pääsisältöön

Julkaisuhistoria

  1. Julkaisuhistoria

    Kopio sivustostasi säilytetään joka kerta, kun julkaiset. Avaa vanha versio, tuo se takaisin luonnokseesi tai laita se suoraan takaisin live-sivustollesi. Yhteystietosi ja logosi eivät muutu palautuksen yhteydessä. Tämä opastus käy läpi sivun.

  2. Säilytetyt kopiot

    Näyttää, kuinka monta viimeisistä kopioista on säilytetty. Vanhemmat putoavat listalta, kun julkaiset.

  3. Versiot

    Jokainen versio näyttää, milloin se tallennettiin, kuka julkaisi sen ja kuinka monta sivua ja osiota sillä on. Versio, joka on merkitty luonnokseksi palautuksen ennen, on se luonnos, jonka sinulla oli juuri ennen kuin palautit toisen version.

  4. Esikatselu tai palautus

    Esikatselu avaa version uudessa välilehdessä. Palauta luonnokseksi korvataan nykyinen luonnoksesi ja pidetään ensin tässä luettelossa. Palauta ja julkaise laittaa version heti live-sivustollesi. Molemmat pyytävät sinua vahvistamaan.