Julkaise
Julkaise
Laita verkkosivustosi verkkoon, jotta kaikki voivat vierailla siinä. Ennen julkaisua työsi pysyy luonnoksena, jota kävijät eivät voi nähdä. Tämä vaihe valmistuu automaattisesti, kun sivustosi on julkaistu.
Julkaisun tila
Näyttää, onko sivustosi jo julkaistu. Julkaisun jälkeen editorissa, palaa ja paina Tarkista uudelleen päivittääksesi sen.
Avaa editori ja julkaise
Avaa suunnittelueditori — käytä oikeassa yläkulmassa olevaa Julkaise-painiketta mennäksesi verkkoon. Myöhempien muokkausten jälkeen julkaise uudelleen, jotta kävijät näkevät uuden version.