Παράλειψη στο κύριο περιεχόμενο

Η βάση του ιστότοπού σας

  1. Ειδοποιήσεις

    Ανοίξτε τα βήματα ρύθμισης, ένα domain που περιμένει επιβεβαίωση, υπενθυμίσεις ασφαλείας όπως η ενεργοποίηση της επαλήθευσης δύο βημάτων ή ενός κωδικού πρόσβασης, και υπενθυμίσεις δοκιμής εμφανίζονται εδώ ως διαφάνειες μιας κάρτας. Το κουμπί σε μια διαφάνεια σας μεταφέρει στο σωστό μέρος. Το X κρύβει αυτήν την ειδοποίηση: ρύθμιση για πάντα, η υπενθύμιση του domain για 30 ημέρες και η υπενθύμιση ασφαλείας για 7 ημέρες. Η κάρτα εξαφανίζεται όταν δεν μένει τίποτα.

  2. Γρήγορη ρύθμιση

    Δείχνει πόσα βήματα ρύθμισης έχουν ολοκληρωθεί. Η συνέχεια συνεχίζει από εκεί που σταματήσατε; το X αποκρύπτει αυτή την κάρτα.

  3. Τομέας που περιμένει επιβεβαίωση

    Ο δικός σας τομέας έχει προστεθεί αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις εγγραφές DNS που πρέπει να ρυθμίσετε και να το επιβεβαιώσετε.

  4. Δημιουργήστε την πρώτη σας ιστοσελίδα

    Δεν έχετε ακόμη ιστοσελίδα. Ξεκινώντας τη Σχεδίαση ανοίγει τον επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης, όπου μπορείτε να ξεκινήσετε από ένα έτοιμο πρότυπο.

  5. Η ιστοσελίδα σας

    Το όνομα της ιστοσελίδας σας, η διεύθυνση ιστού της και αν είναι Δημοσιευμένη ή Σχέδιο. Ένα σχέδιο δεν είναι ορατό στους επισκέπτες μέχρι να το δημοσιεύσετε από τον επεξεργαστή σχεδίασης.

  6. Γρήγοροι αριθμοί

    Μηνύματα από τη φόρμα επικοινωνίας σας (τα νέα μετριούνται ξεχωριστά), αναρτήσεις ιστολογίου, ενότητες στο σχέδιο σας και η κατάσταση δημοσίευσης. Κάντε κλικ σε ένα πλακίδιο για να ανοίξετε αυτήν την περιοχή.

  7. Επεξεργασία σχεδίασης

    Ανοίγει τον επεξεργαστή σχεδίασης για ενότητες, χρώματα, γραμματοσειρές και περιεχόμενο.

  8. Ρυθμίσεις ιστοσελίδας

    Ανοίγει τις ρυθμίσεις για το όνομα της ιστοσελίδας σας, τη διεύθυνση και τις λεπτομέρειες SEO.

  9. Η βάση του ιστότοπού σας

    Αυτή η οθόνη δείχνει αν ο ιστότοπός σας είναι ακόμα προσχέδιο ή ήδη ζωντανός, μερικοί γρήγοροι αριθμοί (νέα μηνύματα, αναρτήσεις ιστολογίου, ενότητες) και οι συντομεύσεις στον επεξεργαστή σχεδίασης και τις ρυθμίσεις. Αν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμα έναν ιστότοπο, το κύριο κουμπί ανοίγει τον επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης — και θυμηθείτε ότι τίποτα δεν είναι ορατό στο κοινό μέχρι να πατήσετε Δημοσίευση.