Παράλειψη στο κύριο περιεχόμενο

Αφήστε τους επισκέπτες να συνδεθούν με Google, Apple και άλλα

  1. Πάροχοι σύνδεσης

    Google, Facebook, Apple, Microsoft, LinkedIn, X και GitHub αναφέρονται εδώ. Ένα σημάδι ελέγχου δίπλα σε ένα όνομα σημαίνει ότι έχει ήδη αποθηκευτεί ένα μυστικό πελάτη γι' αυτό.

  2. Ρυθμίστε έναν πάροχο

    Ενεργοποιήστε το Enabled για να δείτε τα βασικά πεδία. Εισάγετε το Client ID και το Client Secret της δικής σας εφαρμογής OAuth και προσθέστε το Callback URL που εμφανίζεται εδώ στις εξουσιοδοτημένες διευθύνσεις ανακατεύθυνσης της εφαρμογής. Αφήστε το μυστικό κενό για να διατηρήσετε το αποθηκευμένο.

  3. Αποθήκευση αλλαγών

    Αποθηκεύει όλους τους παρόχους ταυτόχρονα. Τα αποθηκευμένα μυστικά δεν εμφανίζονται ξανά; τα πεδία μυστικών καθαρίζονται μετά την αποθήκευση.

  4. Αφήστε τους επισκέπτες να συνδεθούν με Google, Apple και άλλα

    Η κοινωνική σύνδεση αφαιρεί τη φόρμα εγγραφής που κάνει ένα πεινασμένο άτομο να εγκαταλείψει μια παραγγελία στη μέση. Ενεργοποιήστε τους παρόχους που ήδη χρησιμοποιούν οι επισκέπτες σας, και ένας πρώτος επισκέπτης μπορεί να παραγγείλει με ένα πάτημα αντί να πληκτρολογεί έναν λογαριασμό.