Παράλειψη στο κύριο περιεχόμενο

Αφήστε τη ρουτίνα να τρέξει μόνη της

  1. Αφήστε τη ρουτίνα να τρέξει μόνη της

    Ενεργοποιήστε αυτοματισμούς που τρέχουν στο παρασκήνιο για το εστιατόριό σας: μετακίνηση παραγγελιών με χρονόμετρο, υπενθυμίσεις κρατήσεων, αιτήματα αξιολόγησης μετά την παράδοση, καθαρισμός μη πληρωμένων διαδικτυακών παραγγελιών, σημείωση μη εμφανίσεων και μάρκετινγκ opt-in για νέους επισκέπτες. Αυτή η περιήγηση περνάει μέσα από κάθε μέρος.

  2. Ζωντανό φορτίο εργασίας

    Οι τρέχοντες αριθμοί στους οποίους ενεργούν αυτοί οι αυτοματισμοί: παραγγελίες που περιμένουν αποδοχή, παραγγελίες που ελήφθησαν σήμερα, επερχόμενες επιβεβαιωμένες κρατήσεις και μη πληρωμένες διαδικτυακές παραγγελίες.

  3. Αυτοματοποιημένες ενεργοποιήσεις

    Κάθε κάρτα είναι μία αυτοματοποίηση με το δικό της διακόπτη. Η ενεργοποίηση ενός διακόπτη αποκαλύπτει τις ρυθμίσεις του από κάτω. Αυτές τρέχουν στο παρασκήνιο για το εστιατόριό σας μόλις αποθηκεύσετε.

  4. Χρονοδιάγραμμα παραγγελιών

    Μετακινεί παραγγελίες χωρίς χειροκίνητα κλικ: αυτόματη αποδοχή εκκρεμών παραγγελιών, σημείωση τους ως έτοιμες μετά τον μέσο χρόνο προετοιμασίας, και σημείωση έτοιμων παραγγελιών παράδοσης ως καθοδόν. 0 απενεργοποιεί ένα βήμα. Οι υπερβάσεις ανά κανάλι επιτρέπουν στο dine-in, takeaway, delivery και marketplace να χρησιμοποιούν διαφορετικούς χρόνους.

  5. Καθαρισμός μη πληρωμένων διαδικτυακών παραγγελιών

    Ακυρώνει ή διαγράφει διαδικτυακές παραγγελίες των οποίων η πληρωμή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ μετά τα λεπτά που έχετε ρυθμίσει, προειδοποιώντας προαιρετικά πρώτα τον επισκέπτη. Η διαγραφή αφαιρεί την παραγγελία μόνιμα; η ακύρωση την διατηρεί για τα αρχεία σας.

  6. Ειδοποιήσεις επισκεπτών

    Μια περίληψη του πόσες ειδοποιήσεις επισκεπτών είναι ενεργοποιημένες και ποιοι κανάλια τις παραδίδουν. Επεξεργάζονται στην οθόνη Ειδοποιήσεων, την οποία ανοίγει η Διαχείριση ειδοποιήσεων.

  7. Αποθηκεύστε την αυτοματοποίηση

    Οι διακόπτες και οι τιμές ισχύουν μόνο μετά την αποθήκευση. Μόνο ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου μπορεί να αλλάξει αυτές τις ρυθμίσεις; το υπόλοιπο προσωπικό τις βλέπει μόνο ως αναγνώσιμες.