Publicați
Publicați
Puneți site-ul dvs. online astfel încât toată lumea să poată să-l viziteze. Până nu publicați, munca dvs. rămâne un proiect care nu poate fi văzut de vizitatori. Acest pas se finalizează automat odată ce site-ul dvs. este activ.
Starea publicației
Arată dacă site-ul dvs. este deja activ. După publicarea în editor, reveniți și apăsați Verificați din nou pentru a-l actualiza.
Deschideți editorul și publicați
Deschide editorul de design — folosiți butonul Publicați din colțul din dreapta sus pentru a merge live. După modificări ulterioare, publicați din nou pentru ca vizitatorii să vadă noua versiune.