Lasă oaspeții să se conecteze cu Google, Apple și altele
Furnizori de autentificare
Google, Facebook, Apple, Microsoft, LinkedIn, X și GitHub sunt listate aici. O bifă lângă un nume înseamnă că un secret de client a fost deja salvat pentru acesta.
Configurează un furnizor
Comută Activat pentru a arăta câmpurile cheie. Introduceți ID-ul Clientului și Secretul Clientului aplicației dvs. OAuth și adăugați URL-ul de redirecționare arătat aici la URI-urile autorizate ale acelei aplicații. Lăsați secretul gol pentru a păstra cel salvat.
Salvează modificările
Salvează toți furnizorii deodată. Secretele salvate nu sunt niciodată afișate din nou; câmpurile secrete sunt golite după salvare.
Lasă oaspeții să se conecteze cu Google, Apple și altele
Conectarea socială elimină formularul de înscriere care face ca o persoană înfometată să abandoneze o comandă pe jumătate. Activează furnizorii pe care oaspeții tăi îi folosesc deja, iar un vizitator pentru prima dată poate comanda cu o atingere în loc să scrie un cont.