Przejdź do głównej treści

Historia publikacji

  1. Historia publikacji

    Kopia Twojej strony jest przechowywana za każdym razem, gdy publikujesz. Otwórz starą wersję, przywróć ją do swojego szkicu lub przywróć ją bezpośrednio na swoją stronę na żywo. Twoje dane kontaktowe i loga nie są zmieniane przez przywrócenie. Ta wycieczka przeprowadza przez stronę.

  2. Przechowywane kopie

    Pokazuje, ile z najnowszych kopii jest przechowywanych. Starsze znikają z listy, gdy publikujesz.

  3. Wersje

    Każda wersja pokazuje, kiedy została zapisana, kto ją opublikował i ile stron i sekcji ma. Wersja oznaczona jako szkic przed przywróceniem jest szkicem, który miałeś tuż przed przywróceniem innej wersji.

  4. Podgląd lub przywróć

    Podgląd otwiera wersję w nowej karcie. Przywróć do szkicu zastępuje Twój aktualny szkic i przechowuje go najpierw na tej liście. Przywróć i opublikuj umieszcza wersję na Twojej stronie na żywo od razu. Oba proszą o potwierdzenie.