Przejdź do głównej treści

Przegląd i uruchomienie

  1. Przegląd i uruchomienie

    To jest ostateczna kontrola przed rozpoczęciem. Przejrzyj swoje ustawienia, wróć do wszystkiego, co chcesz dostosować, a następnie zakończ, aby otworzyć swój pulpit nawigacyjny. Nic tutaj nie jest trwałe: każde ustawienie można zmienić później z panelu.

  2. Podsumowanie ustawień

    Jedna linia na krok. Zaznaczenie i Gotowe oznacza, że wypełniłeś ten krok; Opcjonalne oznacza, że jest nadal puste, co jest w porządku w przypadku kroków takich jak menu czy tabele. Kliknij dowolny wiersz, aby wrócić do tego kroku.

  3. Przejdź do pulpitu

    Oznacza, że Twoje ustawienia są zakończone i przenosi Cię do pulpitu Twojej restauracji. Karta przypomnienia o ustawieniach oraz automatyczny powrót do tego kreatora zatrzymują się po tym.