Przejdź do głównej treści

Sesje i urządzenia

  1. Sesje i urządzenia

    Zobacz, na którym koncie, a jako właściciel na którym twoim zespole, jesteś zalogowany. Jeśli nie rozpoznajesz urządzenia, wyloguj je i zmień hasło. Ta wycieczka przeprowadza przez stronę.

  2. Powiadomienia o nowych urządzeniach

    Logowanie z nowego urządzenia pokazuje alert w dzwonku powiadomień, a także e-mailem, gdy twój wychodzący serwer pocztowy jest skonfigurowany.

  3. Zalogowane urządzenia

    Każda karta pokazuje urządzenie, osobę, adres IP, kiedy było ostatnio aktywne i kiedy się zalogowało. To urządzenie oznacza to, którego teraz używasz. Wylogowanie kończy sesję przy następnym żądaniu; podajesz powód, który jest przechowywany w dzienniku audytu.

  4. Wyloguj inne urządzenia

    Wylogowuje wszystkie twoje inne urządzenia jednocześnie. Urządzenie, którego używasz, pozostaje zalogowane.