Przejdź do głównej treści

Przejrzyj i zakończ

  1. Przejrzyj i zakończ

    To jest przegląd twojej konfiguracji. Sprawdź, które kroki są zakończone, wróć do wszystkiego, co wciąż jest w toku, a następnie zaakceptuj umowy i zakończ.

  2. Status konfiguracji

    Każdy krok jest oznaczony jako zakończony lub oczekujący. Kroki oczekujące nie blokują Cię; możesz je ukończyć później. Poniższe linki otwierają Twój sklep w nowej karcie lub prowadzą do Twoich zamówień.

  3. Umowy

    Przeczytaj umowę serwisową i umowę o ochronie prywatności, korzystając z linków, a następnie zaznacz pole. Akceptacja ich jest wymagana do zakończenia konfiguracji.

  4. Zakończ konfigurację

    Kończy konfigurację i przenosi Cię do pulpitu nawigacyjnego. Konfiguracja jest wtedy oznaczona jako zakończona, a Ty nadal możesz zmienić każde ustawienie później z panelu administracyjnego.