Powiadomienia
Oznacz wszystkie jako przeczytane lub wyczyść
Oznacz wszystkie jako przeczytane pojawia się, gdy masz nieprzeczytane powiadomienia. Wyczyść wszystko na stałe usuwa każde powiadomienie po potwierdzeniu.
Wszystkie lub nieprzeczytane
Przełącz między wszystkimi powiadomieniami a tylko nieprzeczytanymi.
Powiadomienia
Wszystko, co system chce Ci powiedzieć — nowe zamówienia, niski stan magazynowy i alerty. Otwórz jedno, aby podjąć działanie.
Ustawienia powiadomień
Otwórz Preferencje, aby wybrać, które alerty otrzymujesz i jak — w aplikacji, e-mail lub push.
Każdy alert
Każdy wiersz to powiadomienie — nowe zamówienie, niski stan magazynowy lub wiadomość systemowa. Kliknij, aby podjąć działanie.