Zamień "wyprzedane" na sprzedaż
Zamień "wyprzedane" na sprzedaż
Gdy ich daty są w pełni zarezerwowane, klienci mogą dołączyć do listy oczekujących z Twojej strony wynajmu zamiast odchodzić. Jeśli odpowiadający wynajem zostanie anulowany, oznaczony jako brak obecności lub zwrócony, najdłużej czekający klient zostanie automatycznie powiadomiony; możesz również powiadomić kogoś lub samodzielnie przekształcić wpis w rezerwację.
Filtruj i wyświetlaj
Pokaż wszystkie wpisy lub tylko Oczekujące, Powiadomione, Przekształcone lub Wygasłe. Widok zmienia gęstość wierszy, a liczba ustala, ile wpisów ładować na stronie.
Kto czeka
Klienci dołączają do listy oczekujących z Twojej strony wynajmu, gdy ich daty są w pełni zarezerwowane. Każdy wpis pokazuje klienta i notatkę, samochód lub kategorię, daty, status i datę dołączenia. Gdy odpowiadający wynajem zostanie anulowany, oznaczony jako brak obecności lub zwrócony, najdłużej czekający klient zostanie automatycznie powiadomiony.
Działaj na wpisie
Otwórz menu z trzema kropkami w wierszu. Powiadomienie klienta e-mailem informuje, że samochód jest dostępny, Przekształć w rezerwację otwiera nową rezerwację wstępnie wypełnioną ich danymi, Zmień status ustawia status ręcznie, a Usuń na stałe usuwa wpis.