Bezpieczeństwo
Bezpieczeństwo
Zasady logowania dla twojego personelu. Tylko właściciel widzi tę stronę.
Logowanie dwuetapowe
Gdy jest włączone, personel bez logowania dwuetapowego jest kierowany do jego ustawienia przed kontynuowaniem. Nikt nie jest zablokowany.
Czas sesji
Jak długo personel pozostaje zalogowany bez aktywności.
Dozwolone adresy
Ogranicz logowanie personelu do twoich pomieszczeń lub VPN. Pusty zezwala na wszystkie. Właściciel nigdy nie jest zablokowany, więc nie możesz się zablokować.