Spring til hovedindhold

Gennemgå og afslut

  1. Gennemgå og afslut

    Dette er oversigten over din opsætning. Tjek hvilke trin der er færdige, gå tilbage til alt, der stadig er ventende, og accepter derefter aftalerne og afslut.

  2. Opsætningsstatus

    Hver trin er angivet som færdig eller ventende. Ventende trin blokerer dig ikke; du kan fuldføre dem senere. Linksene nedenfor åbner din butik i en ny fane eller fører dig til dine ordrer.

  3. Aftaler

    Læs serviceaftalen og privatlivsaftalen ved hjælp af linksene, og sæt derefter flueben. Accept af disse er nødvendigt for at afslutte opsætningen.

  4. Afslut opsætning

    Færdiggør opsætningen og fører dig til dit dashboard. Opsætningen bliver derefter markeret som færdig, og du kan stadig ændre hver indstilling senere fra administrationspanelet.