Пропуснете до основното съдържание

Публикувайте

  1. Публикувайте

    Поставете вашия уебсайт онлайн, за да може всеки да го посети. Докато не публикувате, вашата работа остава чернова, която посетителите не могат да видят. Тази стъпка се завършва автоматично, след като сайтът ви е активен.

  2. Статус на публикуване

    Показва дали вашият сайт вече е активен. След публикуване в редактора, върнете се и натиснете Проверете отново, за да го обновите.

  3. Отворете редактора и публикувайте

    Отваря редактора на дизайна — използвайте бутона Публикувай в горния десен ъгъл, за да станете активни. След по-късни редакции, публикувайте отново, за да видят посетителите новата версия.